logo 6 din 49
6 DIN 49
logo betprofit

FRECVENTA 6/49:

Va prezentam in graficul de mai jos numerele care au fost extrase, de-a lungul timpului, de cele mai multe ori la Loto 6 din 49, in ordine descrescatoare a frecventelor. Pe coloana rosie din stanga aveti numarul iar langa - cu negru - de cate ori a fost extras acel numar:

frecventa numere loto 6/49

Atentie la aplicatia de pe site-ul Loteriei Romane, frecventele afisate pe loto.ro SUNT GRESITE!

Nu stim din ce motiv, insa Loteria Romana raporteaza GRESIT frecventa numerelor extrase de-a lungul timpului la jocul Loto 6 din 49! Va rugam sa comparati datele noastre cu cele ale Loteriei si sa va convingeti! Bravo Loteria Romana!

Verificare Numere Castigatoare 6 din 49

Verificati daca numerele jucate au iesit vreodata castigatoare

Probabil ca - la fel ca foarte multi jucatori la Loto 6 din 49 - si dvs aveti numere preferate pe care le jucati extragere de extragere, in speranta obsesiva ca urmatoarea va fi cea norocoasa! V-ati intrebat vreodata daca numerele jucate au iesit vreodata castigatoare? Si daca nu, credeti ca au mai multe sanse sa iasa de acum incolo??

Cu ajutorul siteului nostru puteti verifica acum aceste lucruri si puteti afla exact care dintre numerele alese de dvs au fost extrase si ce sume ati fi castigat daca ati fi jucat numerele dorite de dvs!
In cazul in care va simtiti lipsiti de inspiratie, va punem la dispozitie mai multe Generatoare cu care va puteti incerca norocul la Loto 6 din 49.