logo 6 din 49
6 DIN 49
logo betprofit

Generator NR aleatoare consecutive

pentru ca raportul numerelor consecutive in extrageri depaseste 50%

NU exista metode profesioniste sau scheme magice care sa va faca sa castigati la Loto 6 din 49!!! Daca este sa aveti noroc, puteti nici sa nu jucati si sa gasiti pe strada un bilet castigator!

Asadar, va propunem sa va lasati in voia sortii si sa generati aleator niste numere pe care sa le jucati la Loto 6 din 49! In plus, va sugeram sa incercati si alegerea a 2 sau mai multe numere consecutive, deoarece raporturi acestora in extrageri depaseste 50% - vizitati pagina de extrageri pentru statistici!

ATENTIE: generatorul va poate furniza cate numere consecutive ati cerut sau mai multe, numerele sunt ALEATOARE!Daca mai este nevoie sa mentionam, va reamintim ca metodele propuse de noi NU reprezinta o garantie pentru castig, asadar va rugam evitati comentariile absurde de genul "am generat numere si nu am castigat nimic!" sau "numerele de aseara castigatoare la Loto 6 din 49 nu au iesit nici dupa 10000 de generari!". Daca era atat de simplu, le tineam pentru noi si castigam la fiecare extragere :)